TATA morao da brani Ša od Mioninog bivšeg: Haos NE PRESTAJE, a reperov otac ZABRINUT za njegovo STANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 17:06

TATA morao da brani Ša od Mioninog bivšeg: Haos NE PRESTAJE, a reperov otac ZABRINUT za njegovo STANJE

Zoran Kiza Aleksić dao je svoj sud povodom sinoćnih dešavanja u Beloj kući.

Od samog početka ljubavnog odnosa učesnika "Elite" Mione Jovanović i Nenada Aleksić Ša, svedoci smo mnogih turbulencija u ovoj vezi. Najveći uzrok istih bio je Mionin bivši dečko Stanislav Krofakodnosno Aleksićeva ljubomora.

Međutim, izgleda da ovaj par tek očekuju iskušenja i prave drame. Za Mionu i Ša, od sinoć ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više nije isto. Razlog tome jeste ulazak novog učesnika u Belu kuću.

U "Elitu" se uselio upravo Stanislav Krofak. Naime, on se odmah suočio sa Aleksićem, te je tom prilikom poželeo da isteraju sve na čistac, s obzirom na to da je već mesecima unazad, Stanislav glavna tema njihovih sukoba.

Odmah po njegovom ulasku oglasio se i Nenadov otac, Zoran Kiza Alekić kojem nije prvi put da govori na ovu temu i staje u odbranu svog sina.

- Žao mi je što se sada mnogo uzdiže taj lik, a ponosan sam što se Nenad drži svog stava i što se sada vidi ko mu je tamo glumatao drugara. Sada je ovaj divan ,meni je jedino bitno da Nenad ostane ovako odlučan i sa pravom nepoverljiv. Da se izvinjava, a za jazavac i da će se kada ga vidi, izvinjavam se ali ovako mi nije okej da komentarišem. A za njihov opstanak vreme će brzo pokazati, prognozer nikada nisam bio - rekao je Kiza.

- Nenad je uvek iskren i njegove reakcije su takve da ne razmišlja šta će ko da misli, ne kalkuliše, sada se tako oseća i daj bože da ostane tako...I sve je sinoć jasno rekao, tako da se u potpunosti sa njim slažem - zaključio je Aleksić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.