TARA SIMOV NAPUSTILA PORODILIŠTE SA SINOM: Uvek je bila sitna, a sada još smršala, i to DRASTIČNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 14:34

TARA SIMOV NAPUSTILA PORODILIŠTE SA SINOM: Uvek je bila sitna, a sada još smršala, i to DRASTIČNO! (FOTO)

Pre 3 dana se porodila.

Bivša zadrugarka Tara Simov porodila se u ponedeljak ujutru i na svet donela dečaka.

Njen izabranik Danilo i ona odlučili su da sinu daju ime Nikolaj, a Tara je porođena carskim rezom.

Simova je danas izašla iz porodilišta, a ispred KBC Dr Dragiša Mišović su je sačekali ponosni otac bebe Danilo, njena majka i drug Milan Petković koji je doneo buket cveća.

- Odlično sam. Kako sam mislila, odlično sam. Linija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovedena do savršenstva. Nikolaj je bolje nego ja. Dosta sam slaba. Carski rez sam imala, dosta krvi sam izgubila nije to uopšte lagana intervencija. Beba liči na mene - rekla je novopečena mama.

- Tarina inicijativa je bila da se zove Nikolaj, ipak je ona majka. Mi smo iz Crne Gore i imali smo spisak imena, neka su bila malo kritična za 21. vek. Ja sam hteo da se zove Nikša ili Filip, ali ona je rekla da je to kliše. Sve je prošlo u najboljem redu, čak i bolje nego očekivano. I ona i beba su super. Imala je niz problema, ali sve je podnela stoički. Puštaju je za dva dana - rekao je posle porođaja Danilo.

- Nismo se venčali formalno, živimo u Nišu, dolazimo ovde, idemo i za Skoplje. Sada ćemo biti u Nišu, tamo imamo podršku, asistenciju, moji roditelji su doktori... Mnogo će nam značiti. Baka je naročito srećna - rekao je Danilo.

Inače, ime Nikolaj je grčkog porekla i znači "narod pobeđuje".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.