TARA IZABRALA NEOBIČNO IME ZA SINA: Potpuno zaboravljeno, a veoma jakog značenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 13:38

TARA IZABRALA NEOBIČNO IME ZA SINA: Potpuno zaboravljeno, a veoma jakog značenja!

Bivša zadrugarka se porodila danas, i to carskim rezom.

Bivša zadrugarka Tara Simov jutros se porodila carskim rezom u KBC Dr Dragiša Mišović.

Ona je na svet donela zdravog dečaka, iako se mislilo da će roditi devojčicu, budući da je na svom Instagram profilu pre nekoliko meseci otkrila da će dobiti ćerku.

Tara i njen izabranik Danilo za svog prvenca izabrali su prilično zaboravljeno ime, snažnog značenja - Nikolaj. Ovo ime je grčkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porekla i znači "narod pobeđuje".

Podsetimo, Tara je objavila da je u drugom stanju kada je već bila u četvrtom mesecu, a često je tokom trudnoće završavala u bolnici.

Tara se oglasila i tokom jučerašnjeg dana, kada je primljena u bolnicu.

- Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Hajde tapkajte. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim - rekla je Tara u lajvu na TikToku pa se dotakla i samog porođaja i otkrila da li je strah budući da je u pitanju ozbiljna operacija.

- Ne plašim se porođaja, ne mogu da dočekam da dođe. Posle porođaja ću ostati na 40 kilograma. Imam problem sa srcem, pijem lekove, samo mi se spava, ne mogu da sedim. Sa mužem se slažem, ali sam ga pustila da radi šta hoće - priznala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.