TAJNI SUSRET: Janjuševa bivša žena KONTAKTIRALA MAJU - poručila JOJ SAMO JEDNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 15:08

TAJNI SUSRET: Janjuševa bivša žena KONTAKTIRALA MAJU - poručila JOJ SAMO JEDNO!

Uskoro se očekuje ulazak Maje Marinković.

Maja Marinković spremila se za ulazak u Zadrugu, svesna da će mnogima prodrmati kavez, a ovih dana navodno se sastala sa Janjuševom bivšom ženom Enom.

I sama Maja se iznenadila kada je Ena preko frizera pozvala da popričaju.

- Maja jedva čeka da uđe u Zadrugu i suoči se sa svima koji su je pominjali. Mnogi se tamo pribojavaju njenog ulaska, a imaju i zbog čega. Nedavno, u jeku priprema za ulazak u rijaliti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maja je dobila poziv od Janjuševe bivše supruge Ene. Bila je zbunjena kada se javila i kada je sa druge strane slušalice čula ko je zove. Ena je bila prijatna i zamolila je Maju da se vide kako bi popričale. Marinkovićeva je u prvi mah pomislila da se neko šali sa njom, a onda je ubrzo shvatila da stvarno razgovara sa Enom. Pristala je da se tajno sastanu i da čuje o čemu Ena želi da razgovaraju - priča izvor blizak Maji za "Star" i dodaje:

- Razgovor je krenuo neformalno, pričale su prvo o nekim opštim temama, a onda je Ena prešla na stvar zbog koje je i zvala Maju. Naravno da Maji nije bilo svejedno, pogotovo što u početku nije ni znala zbog čega je Ena traži. Međutim, njoj je bilo žao kad je čula da je Maja abortirala Janjuševo dete, shvatila je da je njoj u tim trenucima bilo jako teško. Ona zna da Maja ne planira više ništa sa Janjušem, pa je zamolila da ga unutra ne provocira, smatra da će i sebe zaštiti ako ne bude pokretala teme iz prošlosti - priča izvor i nastavlja:

- Objasnila joj je da bi volela da Janjuš ovog puta ostane do kraja u rijalitiju kako bi zaradio novac, jer je prošle sezone, kao i Maja, izgubio dosta honorara. Maja joj je rekla da ne brine, da nju više Janjuš ne zanima i da nema nameru da mu se sveti. I sama je svesna da mu novac treba, te da je i ovog puta ušao kako bi zaradio i obezbedio ćerku Krunu. Maja joj je rekla da joj je žao zbog svega, ali je Ena prekinula i zamolila da ne ulaze dublje u temu o tome šta je bilo. Zahvalila joj se unapred i usput joj naglasila da ne bi volela da se ove sezone provlači njeno ime kroz rijaliti - priča izvor i nastavlja:

Priznala je Maji da joj je bilo teško kada je prošle sezone od Janjuša tražila da se kune u dete. Maja je rekla da je razume i da ona sigurno nju i Krunu neće pominjati. Ena je još zatražila od Maje da Janjušu ne priča da su se njih dve videle i da to ostane u tajnosti - završava izvor za Star, prenose mediji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.