Svi znaju da je TOM KRUZ član Sajentološke crkve, ali njegova koleginica sada je svetu OTKRILA NOVE DETALJE - Stvari su otišle predaleko!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi znaju da je TOM KRUZ član Sajentološke crkve, ali njegova koleginica sada je svetu OTKRILA NOVE DETALJE - Stvari su otišle predaleko!

Bizarne činjenice!

Nije tajna da je Tom Kruz aktivni član Sajentološke crkve, te da je njegov privatni život i te kako pretrpeo zbog toga, a svet posebno intrigira činjenica i da je sa ćerkicom Suri izgubio svaki kontakt upravo zbog pripadnosti ovoj zajednici.

Neprestano na svetlost dana izlaze šokantni detalji o Kruzovoj odanosti, a nedavno je glumica Lea Remini, koja je i sama jedno vreme bila član Sajentološke crkve, otkrila nove bizarne činjenice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Apr 26, 2018 at 12:30pm PDT

- Većina sajentologa su žrtve, to znam jer sam i sama bila deo tog uverenja. Ali krug u kome je Tom, e to je neka sasvim drugačija priča. On je vrlo svestan svih zloupotreba koje se događaju u sajentologiji. On je deo toga - započela je ona priču, pa dodala kako je holivudski glumac daleko iznad većine ostalih.

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on Sep 27, 2018 at 11:44am PDT

- Sajentolozima je rečeno da Kruz samostalno spašava svet, pa se unutar crkve smatra božanstvom. On nije u istoj kategoriji kao i ostali sajentolozi-  zaključila je Remini.

Podsetimo, navodno je sajentolozima zabranjeno da viđaju bilo koga ko ne pripada njihovom krugu, pa su zato Kruzova usvojena deca iz braka sa Nikol Kidman potpuno prekinula kontakt sa njom, i ostali su uz oca.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Jul 23, 2018 at 6:17pm PDT

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Jul 15, 2018 at 6:34am PDT

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on Feb 4, 2018 at 6:20am PST

A post shared by Tom Cruise (@edits.actor) on Nov 24, 2018 at 11:40pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Leah Remini otkriva: Tom Cruise ima status boga u crkvi

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2018

Holivudski glumac Tom Cruise dugo je član Sajentološke crkve, u kojoj ima status božanstva, zbog čega je privilegovan u odnosu na ostale sledbenike ovog bizarnog pokreta.  Glumica Leah Remini tvrdi da je Tom svestan svih zloupotreba koje su se dogodile i koje se događaju unutar crkve, ali da je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.