Svi svetski frizeri slažu se u odluci da je jedna boja kose najpopularnija ove zime

Izvor: Svet, 13.Dec.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi svetski frizeri slažu se u odluci da je jedna boja kose najpopularnija ove zime

Trendovi dolaze i prolaze, ali jedan je u svetu kose dominirao čitave sezone, a svi su izgledi ni da 2017. godina neće proći bez njega. Reč je o hrabrom i pomalo ekstravagantnom trendu – seda iliti siva boja kose! 

A photo posted by Hair Makeup Nails Beauty (@hotonbeauty) on Dec 8, 2016 at 12:21pm PST

Jedan je imperativ – srebrni sjaj u kosi! To ne znači da ćemo se radovati srebrnim vlasima, ali drago nam je što je ovaj trend zaživeo – deluje prefinjeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << urbano i neobično, a najbolje pristaje damama od 22. do 35. godine.
Upravo je među tom ciljnom grupom prodaja sive farbe za kosu najviše i skočila, a premda se radi o pomodarstvu, volele bismo da ovaj trend ostane dugo atraktivan i poželjan. 
Pročitajte i… Najpoznatiji hair stilisti otkrili su nam kakve će nijanse biti hit u narednoj godini. Očarane smo

A photo posted by LEE ✨ (@themelusina) on Dec 9, 2016 at 6:52am PST

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Svi svetski frizeri slažu se u odluci da je jedna boja kose najpopularnija ove zime

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2016

A photo posted by Hair Makeup Nails Beauty (@hotonbeauty) on Dec 8, 2016 at 12:21pm PST..Jedan je imperativ – srebrni sjaj u kosi! To ne znači da ćemo se radovati srebrnim vlasima, ali drago nam je što je ovaj trend zaživeo – deluje prefinjeno, urbano i neobično, a najbolje pristaje damama od...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.