Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2016, 17:15 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Svi bacaju njegove ljuske i greše: Ovo povrće koristite za supu i ne brinite za svoje zdravlje
Nejestivi deo ovog povrća (ljuska), koji najčešće bacamo, jedan je od najboljim aantioksidanata. Ljuska je puna kvercetina, moćnog antioksidansa koji reguliše krvni pritisak i, takođe, sprečava kardiovaskularne bolesti, uključujući i arteriosklerozu.
Crni luk, sam po sebi, odličan je pri uravnotežavanju nivoa šećera u krvi, zaustavljanju krvarenja iz nosa, uništavanju ćelija raka, ali i jačanju imunološkog sastava pomoću vitamina C.
Pročitajte i… Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ovo pročitate kafu više nikada nećete skuvati bez cimeta
Ostatak teksta pročitajte ovde: Svi bacaju njegove ljuske i greše: Ovo povrće koristite za supu i ne brinite za svoje zdravlje