Sve zbog fanova: Nataša Bekvalac potpuno gola! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve zbog fanova: Nataša Bekvalac potpuno gola! (foto)

Nataša Bekvalac došla je na veoma originalnu ideju kako da se zahvali fanovima što su uz nju sve ove godine. Jednostavno rešila je da se skine gola!

“Dragi moji, hvala vam na ljubavi i podršci koju mi pružate svih ovih godina. Hvala vam na tome što volite ‘Original’ i što mi svaki dan pišete i podsećate me koliko sam zapravo srećna. Ovo je tek početak onoga što smo uradili i na čemu radimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Hvala vam na više od 100.000 fanova na zvaničnoj Fejbuk stranici. Voli vas vaša Nale”, napisala je pevačica pored veoma provokativne fotografije.

Kako se bolje zahvaliti od fotografije na kojoj pozira gola? Nikako!

Imate li vi neki komentar?
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.