Sve je uradio ZBOG GLEDANOSTI: Janjuš beskrupulozno prevario ČITAVU NACIJU, isplivao jeziv snimak

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 21:56

Sve je uradio ZBOG GLEDANOSTI: Janjuš beskrupulozno prevario ČITAVU NACIJU, isplivao jeziv snimak

Po povratku pred kamere, Janjušević je sa sobom uneo i poklone, koje je predao cimeru Urošu Staniću, što je oduševilo milionski auditorijum, međutim, na društvenim mrežama je sada osvanuo snimak u kojem bivši košarkaš priznaje da je sve uradio zarad pregleda i simpatija kod publike.

Bivši košarkaš i učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihajla.

Tri nedelje je proveo u spoljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetu i imao prilike da sazna sve informacije spolja, a sada je razotkrio da one vuku veliku gledanost sa sobom.

- A ja i Uroš... Rekord svih rekorda ikada u rijalitiju! Ikada! Ne može da prebroje pregledi, po tri miliona, dva, svaki snimak na mrežama... Sve, naši razgovori, generalno naši klipovi su gledani, ne postoji ništa osim nas dvojice, samo listaš i gledaš, znaš ti šta je to... Ne mogu da vam objasnim! Majke mi, ne bih ja sam za sebe rekao nešto... Ludilo! Samo ću vam reći, misliš da bih ja jurio u ovom stanju da mu uzimam stvari da mi nije značio, i on meni, i ja njemu? Retko je naći takvu osobu... Kad pogledaš, koliko god on zna da bude kvaran, gledan je - rekao je Janjuš.

- On je za tobom kukao po ceo dan - ubacila se Milena Kačavenda.

A post shared by @samo.realno6

- Narod je zgrožen kako se ponašaju prema njemu ovde. Sve gledaju, on je najbezbolniji ovde. Misliš da bih se ja iscimao da nisam video... Pusti, brate, nemoj da se šalimo - istakao je Janjušević, aludirajući na to da je pomogao mladom Staniću samo kako bi zadobio simpatije naroda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.