Šta će KUKAVICA... Otkriven motiv SAMOUBISTVA Janjuševog brata, ovi detalji KIDAJU DUŠU na komade

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 19:54

"Šta će KUKAVICA..." Otkriven motiv SAMOUBISTVA Janjuševog brata, ovi detalji KIDAJU DUŠU na komade

Janjuš otkrio zbog čega je njegov rođeni brat digao ruku na sebe!

Bivši košarkaš i učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihajla. Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Naime, Janjuš je sada progovorio o mogućim motivima ovog stravičnog čina koji je zadesio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu porodicu, te priznao da je njegovom bratu samo, odjednom nešto "puklo" u glavi.

A, je l' ste vi imali neku pretpostavku zašto bi to uradio? - pitala je Miljana Kulić Janjuša.

Ništa, u glavi mu je nešto... - započeo je Janjuš, ali nije uspeo da izgovori rečenicu do kraja.

Nije imao devojku? - nastavila je Miljana aludirajući na to da je Mihajlo oduzeo sebi život zbog ljubavi.

Ma nije se ništa brate dešavalo. Veruju mi da ni ja ne znam ni za jedan njegov problem. Nešto mu je puklo u glavi, imaš takvih slučajeva koliko hoćeš, ja nisam znao ništa i niko od nas, jednostavno mu je tako naišlo u glavi, nije imao nijedan problem. Ima takvih slučajeva koliko hoćeš, možeš da si najsrećniji čovek, da imaš sve, kad ti tako dođe u glavi... ko zna koja je to muka, brate. Šta će kukavica  - istakao je Janjušević, pa dodao da je najgore njegovoj majci koju je pokojni mIhailo najviše voleo:

- Zamislite kako je našoj majci. Ništa nije slutilo na to. Dopisivao se i sa majkom taj dan, sve normalno joj je pisao. Tetka je došla po mene, kad su me izveli iz rijalitija, čim sam je video znao dam da je neko sranje. Nešto su mi moji gurali u usta da se smirim, neke lekove. Ta noć mi je gora, nego onaj dan kad sam mu kupovao šta će da obuče. Ne daj bože nikome.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriven mogući MOTIV SAMOUBISTVA BRATA Marka Janjuševića - Stručnjaci objašnjavaju kako POMOĆI OSOBAMA koje se BORE sa SUICIDNIM MISLIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024

Vest da je učesnik ijaliti programa "Elite", Marko Janjušević Janjuš, 25. decembra je napustio Belu kuću zbog gubitka svog rođenog brata Mihajla, koji je izvrširo samoubistvo, potresla je čitavu Srbiju. Da do ovakvih tragedija ne bi dolazilo važno je da kada se suočimo s osobom koja ima samoubilačke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.