Sve je spremno za POVRATAK U ELITU: Miljana nakon skandaloznog ponašanja u Beču uhvaćena OVDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 23:42

Sve je spremno za POVRATAK U "ELITU": Miljana nakon skandaloznog ponašanja u Beču uhvaćena OVDE

Priprema polako počinje!

Rijaliti igračica Miljana Kulić, nakon diskvalifikacije iz "Elite", otišla je u Beč, kako bi se videla sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom.

Međutim, susret nije prošao onako kako je očekivala, jer ju je Zola javno odbio i poručio joj da se vrati u Niš, naznačivši da je Beč preskup za nju. Miksi je posetila Beč kako bi se videla sa svojim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali su se njih dvoje ubrzo posvađali, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rezultiralo njenim povratkom kući.

Čim je stigla u Niš, Miljana je odlučila da se opusti i posetila je salon za masažu. Na svom Instagram profilu je objavila snimak na kome uživa u trenucima pred masažu, pokazujući pratiocima da ne gubi vreme i da uživa u svakom trenutku. Mnogi se pitaju da li se na ovaj način opušta i sprema za ulazk u "Elitu".

Miljana je istakla da planira da se vrati u rijaliti u petak, što je potvrdio i njen bivši partner Zola, iako je istovremeno odlučio da je blokira na Instagramu. On joj je poželeo srećan ulazak u rijaliti, dok je Kulićeva putem Instagrama poslala poruku čelnici Pink televizije Milici Mitrović, najavljujući svoj ponovni dolazak u rijaliti kuću.

Lutkica iz Niša definitivno intrigira javnost svakim svojim korakom, a dalje ćemo ispratiti kolektivno šta sprema do petka, i njenog navodnog povratka u Šimanovce.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.