Svako svojim putem: Majli Sajrus oprostila Švarcenegeru prevaru, ali studije ne!

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako svojim putem: Majli Sajrus oprostila Švarcenegeru prevaru, ali studije ne!

Majli Sajrus i Patrik Švarceneger nakon pet meseci rešili su da na svoju vezu stave tačku. Kako kažu, razlog raskida je to što imaju različite ciljeve.
Američka pevačica želi da se posveti građenju svoje pevačke karijere, dok sin Arnolda Švarcenegera studira na Univerzitetu u Južnoj Koreji i bavi se manekenstvom.
Iako je Patrik bio sklon prevarama, Majli mu je to opraštala. Naime, Patrika su paparaci tokom odmora uslikali u zagrljaju jedne nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << devojke. Švarcenegeru je bilo neprijatno zbog tih slika, pravdao se kako mu je stalo do Majli, nakon čega mu je ona sve oprostila.
Međutim, ono što ne mogu da usklade su ciljevi, koji razaraju njihovu vezu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Svako svojim putem: Majli Sajrus oprostila Švarcenegeru prevaru, ali studije ne!

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Majli Sajrus i Patrik Švarceneger nakon pet meseci rešili su da na svoju vezu stave tačku. Kako kažu, razlog raskida je to što imaju različite ciljeve...Američka pevačica želi da se posveti građenju svoje pevačke karijere, dok sin Arnolda Švarcenegera studira na Univerzitetu u Južnoj Koreji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.