Suzana Perić napravila nezaboravnu rođendansku proslavu za kćerku Tifani

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Perić napravila nezaboravnu rođendansku proslavu za kćerku Tifani

Najvažniji događaj u domu dizajnerke Suzane Perić je rođendan njene kćerke Tifani, za koju svake godine organizuje originalno osmišljeno slavlje u skladu sa željama devojčice. Ovog puta njena mezimica, koja je napunila devet godina, želela je pravu malu žurku. Veliku pažnju privlačio je i jednogodišnji Mark, sin dizajnerkine sestre Maje. Tokom žurke, mala Tifani se pokazala kao odlična domaćica koja je srdačno dočekivala goste. Kako su se njenom pozivu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odazvale sve školske drugarice, to joj je bilo posebno drago.
Bila sam presrećna dok sam posmatrala Tifani koja je postala velika devojčica. Goste je dočekivala sa osmehom i potrudila se da se svi lepo smeste i da im bude lepo. Došle su joj sve drugarice iz škole, kao i prijateljice sa kojima se druži mimo škole, a tu su bila i deca mojih prijatelja, tako da ih je bilo ukupno četrdesetak. U drugoj prostoriji, ja sam dočekivala svoje prijatelje, kojih je bilo dvadesetak, tako da smo imali jedno veliko slavlje. Deca su uživala uz hitove aktulene pop muzike i imali su animatorku koja im je puštala pesme, ali i karaoke, što je bilo posebno zanimljivo jer svi su želeli da pevaju. Najveselije su bile Tifani i Laura, kćerka Snežane Dakić, koje nisu ispuštale mikrofon iz ruku. Moja kćerka i njeni vršnjaci polako ulaze u period puberteta, devojčice imaju svoje tajne, prve simpatije, a polako počinju da se odvajaju od dečaka i ti muško-ženski odnosi više ne izgledaju kao kada su bili deca.
Ostatak teksta, kao i ko je sve prisustvovao proslavi, možete pogledati OVDE.
Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.