PROSLAVILA 26. ROĐENDAN: Žika Jakšić cele noći pevao Dajani na uvce!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSLAVILA 26. ROĐENDAN: Žika Jakšić cele noći pevao Dajani na uvce!

Jakšićka organizovala feštu za svoje prijatelje, a najveseliji bio je njen suprug, koji je dao velike pare na muziku

Dajana Jakšić preksinoć je proslavila 26. rođendan u jednom zemunskom restoranu, i to u prisustvu svojih najbližih prijatelja.

Poznato je da pevačica svake godine organizuje velike rođendanske fešte, ali ovoga puta odlučila je da to bude intimnija žurka. Ona je sa suprugom i producentom „Granda“ Sašom Žikom Jakšićem dočekivala goste >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i trudila se da im ništa ne zafali. Za muzički deo bili su zaduženi Dragi Domić i Biljana Sečivanović, koji su pevali do jutra. Najveseliji gost bio je upravo Žika, koji se odmah latio mikrofona i svojoj dragoj na uvce otpevao pesmu „Samo zbog tebe sam tu“, koju u originalu izvodi Haris Džinović. Toliko je bio veseo i raspoložen, pa je na muziku dao veliku sumu novca. Najzanimljiviji deo večeri bila je rođendanska torta, uz koju je Jakšićka poželela i želju.

Džentlmen

VELJKO PALIO CECI CIGARE!

Svetlana Ceca Ražnatović na rođendan je došla sa svojim sinom Veljkom, kog u poslednje vreme vodi sa sobom na proslave. Ako je suditi po fotografijama, majka i njen naslednik imaju toliko opušten odnos, da je Veljko Ceci stalno palio cigarete, a često su i nazdravljali zajedno.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suzana Perić napravila nezaboravnu rođendansku proslavu za kćerku Tifani

Izvor: Svet, 25.Okt.2014

Najvažniji događaj u domu dizajnerke Suzane Perić je rođendan njene kćerke Tifani, za koju svake godine organizuje originalno osmišljeno slavlje u skladu sa željama devojčice. Ovog puta njena mezimica, koja je napunila devet godina, želela je pravu malu žurku. Veliku pažnju privlačio je i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.