Surova osveta: Glumac skuvao i pojeo ljubimca bivše devojke

Izvor: Svet, 16.Dec.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surova osveta: Glumac skuvao i pojeo ljubimca bivše devojke

Glumac iz serije “Sons of anarchy” i filma “Indijana Džons: Kraljevstvo kristalne lobanje” uradio je nešto potpuno bizarno sa kućnim ljubimcem svoje devojke!
Dmitri Dijačenko (46) iz Los Anđelesa uhapšen je zbog slučaja okrutnosti prema životinjama koji je šokirao američku javnost. Dmitri i neimenovana žena bili su u romantičnoj vezi, ali su raskinuli pre nekoliko meseci. Odlučili su da nastave da žive zajedno kao cimeri, prenosi Mondo.
Međutim, njoj je preselo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa mu je 7. decembra rekla da bi jedno od njih dvoje trebalo da se iseli. Dijačenko je sačekao da ona izađe iz stana, i dočepao se njenog zeca, kog je držala kao kućnog ljubimca.
Glumac je odrao i skuvao nesrećnu životinju, i svaki deo procesa ovekovečio mobilnim telefonom. Poslao joj je nekoliko slika, a dok je ona dojurila do kuće, Dmitri je već pojeo pola zeca.
Glumac je uhapšen i optužen za okrutnost prema životinjama, kao i pretnje smrću. Preti mu do četiri i po godine zatvora.
Dijačenko je igrao u seriji “Sons of anarchy”, imao malu ulogu u poslednjem delu serijala “Indijana Džons”, i pozajmljivao je glas za igricu “Call of duty”.
Autor: Life Content
Foto: Printscreen
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.