Stiže BEBA - Marko Marković podelio radosne vesti, evo KAKO je proslavilo: Najponosniji sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 12:21

Stiže BEBA - Marko Marković podelio radosne vesti, evo KAKO je proslavilo: "Najponosniji sam"

On je proslavio sa svojom porodicom.

Bivši zadrugar Marko Marković podelio je radosne vesti sa svojim pratiocima i fanovima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, njegov rođeni brat Mićko Marković, za koga je izuzetno vezan, postaće otac. Sinoć je u njihovom porodičnom domu organizovana proslava, gde su Mićko i njegova izabranica Ana otkrili pol bebe.

Marko će postati stric jednog dečaka, a to je saznao tako što je njegov brat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojom izabranicom presekao tortu, koja je unutra bila plave boje.

Stric najponosniji da budem - napisao je Marković i dodao nekoliko emotikona srca plave boje.

Nema sumnje da će Marko biti odličan stric, kako je posvećen i deci svojih prijatelja. Naime, pre nekoliko meseci je uhvaćen u jednom tržnom centru u Podgorici kako šeta sa jednim dečakom, a po glavnom gradu Crne Gore se pronela priča da Marković krije sina.

Ipak, on nam je kasnije otkrio da je to dete njegove prijateljice, za koje je izuzetno vezan.

- Video sam da ste me uhvatili sa detetom, ali nije istina to što se priča po Podgorici da imam sina. Ne bih krio da imam dete, svako ko je roditelj kaže da je to nešto najlepše. Nisam roditelj još, ali Bože zdravlja biće i to kad dođe vreme za tako nešto. Ne bih krio nikada da imam dete - započeo je Marko, pa dodao:

A post shared by Marko Marković (@mmarkovic94)

- Što se deteta tiče, to je sin moje najbolje drugarice, ujedno i koleginice, kog često vodim u školu, šetnju. Dete koje mnogo volim. I gledam kako to izgled kad zaista budem roditelj - ispričao je Marković za Republiku tada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.