Stiglo IZNENAĐENJE u Zadrugu, a kad čujete od KOGA! Nije mogla da veruje, odmah potrčala ka KAPIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo IZNENAĐENJE u Zadrugu, a kad čujete od KOGA! Nije mogla da veruje, odmah potrčala ka KAPIJI!

Svi zadrugari za njom!

Pevačica Zlata Đurković proteklog dana zatražila od Drveta mudrosti da joj omogući razgovor sa blizancima kojima je danas rođendan, što joj je Drvo, u saradnji sa Velikim šefom, omogućilo.

Ona je na brzinu skupila novac i otišla u govornicu. Zadrugari su znali koliko joj razgovor znači, pa su sa njom otišli da joj pruže podršku i preko video poziva upoznaju njene najmilije (detaljnije čitajte ovde).

Po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovora, u Belu kuću je stiglo pismo koje je obradovalo sve:

- Dragi zadrugari, u Dubiozi vas čeka posluženje koje je poslala Zlatina porodica povodom rođendana njene dece - pisalo je u pismu Velikog šefa.

- Hajde ljudi, da idemo da vidmo šta su mi spremili - rekla je Zlata pa su svi krenuli ka Dubiozi, a šta ih je to sačekalo, pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.