Stigla prinova na TV Pink: Voditeljka Svetlana Grubor rodila dečaka!

Izvor: Scandal.rs, 28.Feb.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla prinova na TV Pink: Voditeljka Svetlana Grubor rodila dečaka!

Voditeljka  Svetlana Grubor se porodila nekoliko dana pre termina.

Nakon romantičnog venčanja krajem oktobra, voditeljka ružičaste televizije i njen suprug Aleksandar s nestrpljenjem su iščekivali dan kada će proširiti porodicu za još jednog člana.

Bila sam presrećna kada sam saznala da sam u drugom stanju, to je jedan od najlepših osećaja koje sam do sada doživela. Iako sam u prvom trenutku bila uplašena, sreća je brzo nadvladala strah. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Prve dane trudnoće podnela sam prilično teško, čitav avgust provela sam u krevetu. Moj doktor Jovan Rudić iz GAK Narodni front od početka brine o mojoj trudnoći, imam puno poverenje u njega i znala sam da će ti teški dani brzo proći. Tako je i bilo, brzo sam se prilagodila svom novom životu”,  rekla je ranije Svetlana.

Svetlana je rodila dečaka. Lepe vesti sa prijateljima je podelila voditeljkina sestra Tijana.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Porodila se Svetlana Grubor!

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2016

Voditeljka televizije Pink, Svetlana Grubor, porodila se danas, nekoliko dana pre termina, i na svet donela dečaka!..Popularna voditeljka Svetlana Grubor danas se porodila. Svetlana je na svet donela zdravog dečaka, nekoliko dana pre termina, a srećnu vest sa prijateljima podelila je voditeljkina...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.