Stigla ODLUKA NADLEŽNIH organa: Doneta oštra kazna za bivšeg dečka Aleksandre Mladenović

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 18:36

Stigla ODLUKA NADLEŽNIH organa: Doneta oštra kazna za bivšeg dečka Aleksandre Mladenović

Pevačica je malo mirnija...

Bivši dečko Aleksandre Mladenović je, kako mediji saznaju, kažnjen i novčano od strane Prekršajnog suda, nakon što mu je naloženo da napusti Srbiju.

Stefana Čečara, bivšeg popularne pevačice kaznio je Prekršajni sud u Beogradu pre dva dana, tačnije 24. oktobra.

Odluka nije pravosnažna, i on ima pravo da se žali, saznajemo od izvora bliskog slučaju.

Aleksandrin bivši je kažnjen novčanom kaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 120.000 dinara.

Inače, Stefanu Čečaru, bivšem dečku Aleksandre Mladenović, naloženo je da napusti Republiku Srbiju u narednih sedam dana.

Pevačica je juče otkrila da se srela sa bivšim dečkom u policijskoj stanici, a tom je prilikom istakla da se plaši za svoju bezbednost.

Njih dvoje su u policiji bili u različito vreme, a Čečaru je naloženo da napusti zemlju.

- Aleksandra i Stefan su juče bili oboje u PS Zvezdara, u različito vreme, da potpišu da su primili hitne mere. Ona je posavetovana da odmah prijavi bilo kakvo uznemiravanje, a njemu je sudija za prekršaje naredio da izađe iz Srbije u roku od 7 dana. Nije bilo nikakvih kasnijih prijava - kaže izvor Informera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.