Stigla Maša: Porodila se Jelena Petković! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla Maša: Porodila se Jelena Petković! FOTO

Voditeljka Jelena Petković porodila se noćas u jednoj beogradskoj bolnici i na svet donela zdravu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Maša.

Jelena se putem carskog reza porodila noćas u Višegradskoj bolnici, i rodila devojčicu tešku 3.500 kg i dugačku 56 cm. Mama i beba se osećaju odlično, a kada smo pozvali voditeljku za komentar u glas joj je podrhtavao od sreće: "Proradile su mi emocije. Presrećna sam. Stigla je moja Maša", rekla je kratko za naš portal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Portal Svet Plus četita ponosnoj mami na dolasku malene princeze!

Stigla je moja Maša,moj život i moj mali andjeo...

A post shared by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on Apr 6, 2017 at 2:08am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ČESTITAMO! Porodila se voditeljka “Parova”, evo koje prelepo rusko ime je dala ćerki (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Apr.2017

Voditeljka "Parova" Jelena Petković porodila se sinoć u Beogradu, i na svet je donela devojčicu kojoj su njen verenik Nikola i ona dali ime Maša...Beba je dugačka je 56 cm i teška 3.350 grama, a Petkovićeva se porodila u Višegradskoj...Inače, ime Maša se najčešće vezuje za Rusiju, kao skraćeni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.