ČESTITAMO! Porodila se voditeljka “Parova”, evo koje prelepo rusko ime je dala ćerki (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Apr.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITAMO! Porodila se voditeljka “Parova”, evo koje prelepo rusko ime je dala ćerki (FOTO)

Voditeljka "Parova" Jelena Petković porodila se sinoć u Beogradu, i na svet je donela devojčicu kojoj su njen verenik Nikola i ona dali ime Maša.

Beba je dugačka je 56 cm i teška 3.350 grama, a Petkovićeva se porodila u Višegradskoj.

Inače, ime Maša se najčešće vezuje za Rusiju, kao skraćeni oblik imena Marija, a poslednjih nekoliko godina je među najpopularnijim ženskim imenima u Srbiji.

- Stigla je moja Maša, moj život, i moj mali anđeo - napisala je Jelena uz prvu fotografiju svoje bebe koju je objavila na Instagramu.

Foto: Instagram/jelenastem011

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodila se voditeljka Parova! (FOTO)

Izvor: Mondo, 06.Apr.2017

Lepa plavokosa voditeljka je na svet donela devojčicu..Voditeljka Parova Jelena Petković porodila se u sredu, 5. aprila, i na svet donela devojčicu...Jelena se porodila u Višegradskoj, a bebica i majka se dobro osećaju i očekuju da će uskoro izaći iz porodilišta, prenosi "Kurir". Ponosni roditelji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.