Stefan Karić VERIO devojku- svima pokazao kakav prsten je izabrao za svoju lepšu polovinu, čestitke pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 19:14

Stefan Karić VERIO devojku- svima pokazao kakav prsten je izabrao za svoju lepšu polovinu, čestitke pljušte

Sve loše ostavio iza sebe!

Poznato je da bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Stefan Karić već neko vreme ima devojku i da uživa u ljubavi, ali svoju lepšu polovinu za sad još uvek vešto krije od očiju javnosti i brojnih pratioca na društvenim mrežama, koji su navikli da prate svaki detalj njegovog života, jer je ipak bio u više sezona rijaliti programa.

Stefan je pre nekoliko dana objavio sliku gde grli misterioznu ženu, te su svi pretpostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je u pitanju njegova nova izabranica. 

 Stefan je sa svojom devojkom bio na jednom privatnom veselju, sa kojem je podelio nekoliko kadrova lude atmosfera, ali je posebno privukao pažnju snimak na kojem je on drži za ruku, koju je u jednom trenutku okrenuo i pokazao prsten.

Odmah su krenule spekulacije da se radi o vereničkom prstenu i da je Stefan konačno pronašao devojku sa kojom je spreman da stane na ludi kamen i uplovi u ozbiljan odnos. Podsetimo, Stefan je svojevremeno bio veren za Dijanu Milojković, nekadašnju misicu, i tokom svojih učešća u rijalitiju više puta je istakao da je ona bila ljubav njegovog života.

On se povodom ovoga još uvek nije oglašavao, niti potvrdio da je njegova devojka pristala na veridbu, iako se po društvenim mrežama ceo dan komentariše ovaj potez i mnogi mu već čestitaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.