Stare Uraganke ponovo na okupu? Hitno se oglasio menadžer grupe, najavljuje PUNE ARENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 22:03

Stare Uraganke ponovo na okupu? Hitno se oglasio menadžer grupe, najavljuje PUNE ARENE

Bivša članice grupe "Hurricane" snimiće pesmu, a premijerno će je izvesti u poznatoj hali!

Prva postava grupe "Hurricane", koju čine pevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Boom Nikolić, mogle bi ponovo da zapevaju zajedno, saznaje "Kurir" od izvora bliskog njima.

Sanja je na promociji svog prvog albuma izjavila da će njih tri najverovatnije snimiti pesmu zajedno, a kako se navodi, krunisaće je koncertom u "Areni", kada će je premijerno i izvesti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zoran Milinković, njihov nekadašnji producent, koji živi na Karibima, otkrio je nešto više o ovome, ali je i dalje ostao zagonetan.

- Znate šta, mi smo bili i ostali kao familija. Mnogo sam ponosan na njihov solo uspeh, tako da jedino što mogu još dobiti je da brend Hurricane i sve devojke i članice zaslužuju pet Arena, Zetri ili Sinsku, za sada toliko - rekao je Zoran Milinković producent grupe Hurricane koji nije ništa želeo da otkrije, ali kako stvari stoje devojke će verovatno odraditi turneju po regionu i to po velikim objektima u toku 2024. godine - izjavio je on za "Kurir".

Uraganke nisu ni potvrdile, ni demantovale ove navode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.