Staračke pege i fleke uklonite lako maskom iz domaće radinosti! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 11.Maj.2021, 11:35

Staračke pege i fleke uklonite lako maskom iz domaće radinosti! (RECEPT)

Staračke pege i fleke uklonite lako maskom iz domaće radinosti! Ova maska se pravi brzo i lako, a ako se koristi redovno, može da ujednači ten.

Vitamin C je moćan antioskidant koji ima blagotvorno dejstvo na kožu lica, a baš zbog toga ga možete videti u sastavu mnogih anti-age kozmetičkih proizvoda.

Korišćenje vitamina C u službi lepote može smanjiti znakove starenja, smanjiti rizik od pojave crnih i staračkih fleka, obnoviti kožu lica nakon sunčanja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smanjiti pojavu akni.

Kako na prirodan način iskoristititi vitamin C za negu kože lica?

Jednostavno je - napravite organski prah od pomorandžine kore i masku koja sadrži vitamin C.

Pomorandže orgasnkog porekla oljuštite i koru osušite na Suncu. Posle dva dana sameljite suvu koru pomorandže i od nje napravite prah. Sa dobijenim prahom napravite sledeću masku:

Sastojci:

1 kašičica pomorandžinog praha

1 kašičica meda

1 kašičica jogurta ili urde

prstohvat kurkume

malo vode


Priprema: 

Sve sastoke dobro promešajte i sjedinite, pa nanesite na lice i držite oko 15 minuta. Zatim operite lice hladnom vodom.

Kako to izgleda ali još neke trikove sa viljuškom, pogledajte OVDE.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.