Stanislav RAZLOG Janjuševog i Anelinog raskida: Maja otkrila prljavu igru Ahmićeve, nova veza na pomolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 20:15

Stanislav RAZLOG Janjuševog i Anelinog raskida: Maja otkrila prljavu igru Ahmićeve, nova veza na pomolu

Kakva drama oko MMA borca.
Ulazak Stanislava Krofaka možemo komentarisati kako god ko voli, ali jedno je činjenica - veću pometnju niko nije mogao napraviti.
Samim dolaskom u Belu kuću poljuljana veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović dobila je novu dimenziju očaja, a primećuje se da je i zauzeta Anita Stanojlović bacila oko na markantnog zavodnika. Da zlo bude veće, Maja Marinković već je uveliko u trci da osvoji njegovo srce, ali to nije sve. I ime bosanske starlete takođe se može dodati na ovaj spisak.
Naime, Aneli je danas dobila odjavu iz rehaba kada joj je Marko Janjušević Janjuš izbacio stvari, pa onda i nju. Posle salve uvreda i psovki koje je razmenila sa bivšim, Aneli se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.