Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija u jutranjem programu pričala o ekonomskoj situaciji u Srbiji, a evo čemu je savetovala studente (video)

Voditelj Srđan Predojević ugostio je starletu Staniju Dobrojević, a jedno od pitanja bilo je da li je na njenim nastupima bitno pevanje ili je nastup, a pesma ide na plejbek.

“Radim na pevanju, ali sam i neko ko prodaje izgled, atmosferu i ono što sam napravila od sebe, a to je ime Stanija Dobrojević“, rekla je novopečena pevačica.

Kasnije su pitanja voditelja postajala ozbiljnija, pa ju je pitao da li pored sve golotinje, rijalitija, provokativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << slika, deluje sebi kao diplomirani ekonomista.

“Privatno da, medijski ne. Ne biram ništa što je lako, pa samo tako želela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost..U budućnosti ću se baviti nečim što nema veze sa godinama. Npr. diplomatija, humanitarni rad…”, rekla je Stanija, koja je pričala i o ekonomskoj situaciji u našoj državi, ali i kako da studenti dođu do uspeha.

“Uvek sam imala desetke i otišla sam u Ameriku da radim. Tamo je bil plata 1000 dolara nedeljno, a to je za jednog studenta velika plata i tako sam rekla sebi ostaću dok ne dostignem cifru da sebi mogu da kupim lap top, lep automobil, stan. To bih savetovala studentima. Ko se ne stidi rada, on će da radi i uči. To sam naučila od roditelja,a to je kućno vaspitanje, to je bitno”, rekla je Dobrojevićeva.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.