Stanija se slikala u Americi za naslovnu stranu modnog magazina! (foto/video)

Izvor: Svet, 29.Apr.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija se slikala u Americi za naslovnu stranu modnog magazina! (foto/video)

Dok njen tim u Srbiji uveliko priprema nove pesme i iznenađenja koja nas čekaju ovog leta, Stanija Dobrojević ne gubi vreme, nego se probija na američko tržište.

Ona je postala zaštitno lice prestižne beauty&makeup kompanije “Manestreemapp”, a onda je usledio i poziv da se slika za Philly Fashion&Style magazin i uradi fashion editorijal koji će krasiti naslovnu stranu ovog leta.


Stanija je na snimanju stekla zanimljiva poznanstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i ljude za buduću saradnju, a među njima je i jedan od najpoznatijih Jutjubera u Americi, koga prati preko 15 miliona ljudi, Ajzak Nekeš, koji će doći sa Stanijom u Srbiju da snimi kratak video o našoj zemlji.
Kako je bilo na setu, pogledajte:

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.