Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija otkrila sve o razgovoru sa Tomovićem, PA PRIZNALA ZAŠTO JE UŠLA U SUKOB SA BOKUNOM! (VIDEO)

Zadrugarka koja prema rečima Stanije Dobrojević predstavlja veliku opasnost za njen odnos sa Vladimirom Tomovićem je ubedljivo Luna Đogani. Njih dve se često prepiru oko njihovog odnosa sa crnogorcem, ali ovoga puta Stanija je ušla u raspravu i sa Nikolom Bokunom. Drvo mudrosti je to odmah primetilo, pa ju je pozvalo na razgovor. “Rastrojena sam, The post Stanija otkrila sve o razgovoru sa Tomovićem, PA PRIZNALA ZAŠTO JE UŠLA U SUKOB SA BOKUNOM! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA NAJISKRENIJA DO SADA: Sloba me je bacio kao krpu! Ja sam njemu bila prolazna stvar!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2018, 00:51

Luna Đogani, i ove sezone je veoma aktuelana takmičarka “Zadruge”. Ona i dalje privlači pažnju zbog ljubavnog troulgla koji je imala sa Kristinom Kockar i Slobodanom Radanovićem. Blogerka često menja raspoloženja, što je Drvo mudrosti primetilo, a zatim ju je pozvalo da ispriča o čemu je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.