Stanija odlučila: Evo kome će dati novac namenjen Kristijanu! FOTO

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija odlučila: Evo kome će dati novac namenjen Kristijanu! FOTO

Stanija Dobrojević juče je objavila šokantni snimak razgovora sa Kristijanom Golubovićem nakon čega je objasnila da mu novac ipak neće dati i da isti ide nekom drugom.

Naime, Staniju je jako povredilo što je Kristijan Golubović tražio celu njenu nagradu, te je odlučila da deo koji je njemu namenila da u humanitarne svrhe. ''Pink je isplatio nagradu, ali nakon što je plaćen porez i nakon što su mi oduzeli sve kazne zbog prekršaja koje sam napravila na imanju i dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << honorara koji sam dobila (pobednik ne dobija ugovoreni honorar, jer je osvojio nagradu) ostala je cifra od 25.000 evra. U skladu sa obećanjem koje sam dala pred milionskim auditorijumom u finalnoj večeri, kao i svojom dobrom voljom jer mi je bio prijatelj na imanju, rešila sam da Kristijanu poklonim polovinu te nagrade, što iznosi 12.500 evra. I tu sam doživela veliko razočarenje kada je Golubović odbio da prihvati pola nagrade, već je istakao da želi sve! Svih 25.000 evra! Tako da sada razmisljam da taj deo dam u humanitarne svrhe'', napisala je Stanija pored snimka na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kao što ste svi već dobro upućeni poslednjih dana su se u domaćim medijima, kako štampanim izdanjima, tako i na...

Posted by Stanija Dobrojevic on субота 6. фебруар 2016.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.