Stanija odgovorila na Tamarine uvrede: Moj brat je ostao bez kose zbog prevelikog stresa (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija odgovorila na Tamarine uvrede: Moj brat je ostao bez kose zbog prevelikog stresa (foto)

Stanija Dobrojević i Tamara Đurić su se u jednoj od brojnih svađa toliko vređale da su pominjale jedna drugoj porodicu.

Između ostalog, Tamara je uvredila Stanijinog brata zbog toga što je bez kose, a starleta to nikako ne može da joj oprosti.

Ona je večeras objasnila da je njen brat ostao bez kose zbog jakog stresa.

“Moj brat je hipersenzitivan, tokom rata je ostao bez kose. To je sve od stresa velikog. Sve se oprašta ali ono što mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je rekla za mog brata se ne zaboravlja”, rekla je Stanija a onda je dodala da je ipak moguće da će posle svega da se druži sa Tamarom.

“Eto, izvinila se, i ja sam njoj. Možda kada izađemo budemo i pile zajedno kafu. Bolje što se desilo sve to u rijalitiju jer da se dogodilo napolju ne bismo to nikada ispeglale”, zaključila je Stanija.

A photo posted by Stanija Dobrojevic 👑 (@stanijadobrojevic) on Oct 14, 2012 at 1:37pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.