Šta ti je mama Bosa skrivila? Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje: Bila je intimna sa OŽENJENIM čovekom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 02:52

Šta ti je mama Bosa skrivila? Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje: "Bila je intimna sa OŽENJENIM čovekom"

Sukob Miljane Kulić i Lzara Čolića Zole ne prestaje. Njih dvoje su svoju raspravu nastavili za crnim stolom, a Kulićeva je ovog puta udarila na njegovu majku Bosu.

U toku je emisija "Nominacije" u kojoj učesnici Elita biraju ko će, između Lazara Čolića Zole i Lejdi Di, ove nedelje biti na korak da napusti Belu kuću.

Miljana Kulić je prva dobila reč.

- Ostavljam Lejdi Di jer sam je upoznala u salonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milice Kemez i slala mi je poklone podrške - rekla je Miljana.

- Opet mi je pretila da će mi uništiti stvari -rekao je Zola.

- Ova seljačina mi je uništila život. Ne bih bila ovde sa vama, da ga nisam upoznala. Sve u svemu ostavljam Lejdi. Šta god mu majka bude poslala biće uništeno. Da crkne, preskočila bih ga -rekla je Miljana.

- Ja nemam nikakav problem, ali nema potrebe za ratom. Bolje je neke stvari da se verbalno reše. Zašto ne priznaš sve što ti fali? Sve sam joj dao osim jedne stvari -rekao je Zola.

- On je jedan uličar, priča da sam ga hvatala za polni organ. Misli da su sve žene iste i polazi od svoje majke koja je opštila sa oženjenim čovekom -rekla je Miljana.

- Ovo je klasična laž -rekao je Zola.

- Baratam samo činjenicama i istinom. Verovatno ima traume, pa sada ponižava žene. Čula sam da ga otac ni ne zove -rekla je Miljana.

- Nemam šta da kažem na ovo, pozdrav za jednog druga iz Niša -rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.