Šta način na koji osvaja žene govori o njemu: Upoznajte pet osnovnih tipova muškaraca

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta način na koji osvaja žene govori o njemu: Upoznajte pet osnovnih tipova muškaraca

Postoji pet osnovnih stilova flertovanja iz kojih možete zaključiti šta muškarac želi od vas, zaključio je Defrej Hal, profesor komunikologije sa univerziteta u Kanzasu. Predstavljamo vam pet osnovnih tipova muškaraca:
1. Igrač
Kako ga prepoznati? Srešćete se u nekom baru i on će totalno baciti oko na vas. “Kliknućete” odmah, a on se, posle cele noći flertovanja, sutradan verovatno neće javiti.
Njegov profil: Verovatno se udvara mnogim ženama, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << s nekom i ostane. Ipak, teško da ćete njega “naterati” na ozbiljnu vezu.
Da li mu se stvarno sviđaš? Nažalost, verovatno ne ili veoma malo. Ovi muškarci verovatno pumpaju svoj ego, a ko zna, možda kod kuće imaju devojku koja ih čeka.
2. Fizikalac
Kako ga prepoznati? Njega ne možete ignorisati, on isijava seksualnom energijom jer se tako dobro oseća u svojoj koži. Ekspert je i u tome da shvati ko ga hoće, a ko neće. Zato se ne gura gde nije željen. Razgovor s njim često vrlo brzo prelazi u strastven poljubac.
Njegov profil: Ponekad ga je teško pratiti.
Da li mu se stvarno sviđaš? Verovatno da, ali zbog njegovog čestog flertovanja teško da će veza biti na duge staze.
3. Iskreni dečko
Kako ga prepoznati? Srešćete ga kod komšije ili upoznati preko prijatelja. Česta greška je što ga većina devojaka stavlja u kategoriju prijatelja, a on je samo dobro vaspitan i ne želi ništa da forsira. Ipak, očigledno želi da bude u vašem društvu i da razgovara s vama.
Njegov profil: Ide polako, ali želi ozbiljnu mentalnu i fizičku povezanost.
Da li mu se stvarno sviđaš? Da, i želi ozbiljnu vezu!
4. Tradicionalni tip
Kako ga prepoznati? Pomislićete da je šovinista ili staromodan. On plaća večeru, odlučuje gde idete, pridržava vam kaput i nikako da napravi konkretan korak.
Njegov profil: Spor je, ali traži čvrstu vezu. Ne flertuje često.
Da li mu se stvarno sviđaš? Naravno. Dok napravi prvi potez bićete malo stariji, ali on će biti siguran da ste vi ona koju želi.
5. Gospodin ljubazni
Kako ga prepoznati? Teško. Uglavnom ne voli da izlazi na ljubavne sastanke, odnosno ne voli uopšte da izlazi. Ako ga ipak sretnete u mračnom ćošku nekog bara, pomislićete da je njegovo interesovanje za vas platonsko.
Njegov profil: On će se potruditi samo oko nekog ko mu se sviđa.
Da li mu se stvarno sviđaš? Jako mu se sviđaš, samo s njim neće biti mnogo romantike. On ne voli kako stvari funkcionišu u ovom svetu, pa samim tim ni ljubavne klišee koje vi obožavate. Ipak, nakon prvog probijanja leda sve će ići lakše.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šta način na koji osvaja žene govori o njemu: Upoznajte pet osnovnih tipova muškaraca

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

Postoji pet osnovnih stilova flertovanja iz kojih možete zaključiti šta muškarac želi od vas, zaključio je Defrej Hal, profesor komunikologije sa univerziteta u Kanzasu. Predstavljamo vam pet osnovnih tipova muškaraca:..1. Igrač..Kako ga prepoznati? Srešćete se u nekom baru i on će totalno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.