Šta mama kaže na ovo? Sin Goce Božinovske ponovo šokirao javnost! (video)

Izvor: Svet, 06.Jun.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mama kaže na ovo? Sin Goce Božinovske ponovo šokirao javnost! (video)

Goca Božinovska sigurno neće biti srećna kada vidi novi video snimak svog sina!
Mirko Šijan je prošle godine šokirao javnost svojom bizarnom šalom, kada je sa drugom skočio sa “Tramvajskog mosta”. Na sreću, obojica su prošla bez posledica, ali je mama Goca bila veoma ljuta.
On je energičan, ima energije za 50 muškaraca. Trebalo bi da ga zaposlim, da tu energiju izbaci”, izjavila je tada pevačica.
Ovaj energični mladić sada se zabavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tako što je bio meta drugaru. Šijan je stavio flašu na glavu, a njegov prijatelj pucao iz puške. Na svu sreću, momak koji je pucao je dobar stelac pa je Gocin sin prošao bez posledica.


Bitno da nije validan dokaz na sudu @nikolanarancic
A video posted by @mirkosijan on Jun 6, 2016 at 7:07am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada Goca ovo bude videla: Nećete verovati šta je mlađani Šijan sada uradio! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2016

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan nikako ne miruje. Tako je već nekoliko poslednjih godina u centru pažnje, i to zbog skandala u koje je bio uključen...A photo posted by @mirkosijan on Jun 5, 2016 at 7:14pm PDT..Naime, mediji su najpre pisali da je izbo jednog momka prilikom tuče, a prošle godine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.