Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada Goca ovo bude videla: Nećete verovati šta je mlađani Šijan sada uradio! (VIDEO)

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan nikako ne miruje. Tako je već nekoliko poslednjih godina u centru pažnje, i to zbog skandala u koje je bio uključen.

A photo posted by @mirkosijan on Jun 5, 2016 at 7:14pm PDT

Naime, mediji su najpre pisali da je izbo jednog momka prilikom tuče, a prošle godine priredio je majci scenu za infarkt, kada je skočio sa mosta u Savu.

Pre samo tri dana mediji su preneli informaciju da je Mirko priveden u policiju zbog kokaina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a danas je na društvenim mrežama osvanuo snimak zbog koga je mladi Šijan ponovo u centru pažnje.

On ja na Instagramu podelio fotografiju na kojoj ponosno pozira sa puškom u ruci. Ali, to nije sve. Mirko je postavio i snimak na kome se vidi kako drži flašu na glavi, dok njegov drugar pokušava da je pogodi. Na sreću, mladić je dobar strelac, pa je pogodio pravo u metu.

A video posted by @mirkosijan on Jun 6, 2016 at 7:07am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.