Šta ima da se vi grlite!? Janjuš razjaren zbog Anelinog razmenjivanja dodira sa Terzom: DRAMA u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:18

"Šta ima da se vi grlite!?" Janjuš razjaren zbog Anelinog razmenjivanja dodira sa Terzom: DRAMA u Beloj kući

Haos, lom.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević izgleda da ne mogu da spoje par spokojnih dana, i uživaju u svojoj ljubavi. Nakon sto se završi serija svađanja oko Asmina Durdžića, krene svađa o Anelinom načinu života i izvesnom Alenu, pa malo o psu Vesni i o tome kako ne vode brigu o njoj. I tako u krug.

Ali, danas je načeta nova tema za svađanje kod ovog para. Naime, Janjuš je primetio varnice jednog cimera, i to mu se uopšte nije svidelo.

- Jesi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ti uvatio za obraze juče? Ono gore kad smo bili, kroz z*jebanciju - pitao je Janjuš Terzu.

- Ja se ne sećam - rekla je Aneli.

- Šta se ne sećaš bre? Sedeli smo napolju, na trotoaru - rekao je Janjuš.

- Ne sećam se ni ja, bogami - rekao je Terza.

- Ne radi se to drugoj devojci, ne radite to ni ti ni ona, juče joj daješ musli i grlite se, šta ima te da se grlite. A ti, šta ti meni dobacuješ dok pričam sa čovekom, šta? Šta, pitam te? - vikao je Janjuš na Aneli.

Nema sumnje da su Markove strasti uzburkane, kao i svakom muškarcu kom je tako atraktivna lepša polovina. Dranje se nije zaustavilo, a detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.