Bože sačuvaj, kravetina od žene Aneli joj celim gabaritom SELA NA GLAVU, milionski auditorijum sablažnjen

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 10:10

"Bože sačuvaj, kravetina od žene" Aneli joj celim gabaritom SELA NA GLAVU, milionski auditorijum sablažnjen

Hitna reakcija na neprimereno ponašanje!

Marko Janjušević Janjuš nedavno je dobio kučence Vesnu u rijalitiju kao kućnog ljubimca. Kućnog ljubimca su poslale "Janjuševe kraljice" - navernija grupa fanova bivšeg košarkaša. Ovo kuče, rase džek terijer, već je osvojilo srce gledalaca ali su pojedinci zabrinuti da li se Janjuš ophodi prema kuci kako treba.

Jašku verni fanovi čak i opraštaju pojedine ispade u ponašanju prema energičnom štenetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali Aneli Ahmić često pokazuje daleko manje human pristup.

Na snimku koji kruži svim društvenim mrežama, pojavio se skandalozan snimak, na kome se može primetiti da Aneli ne vodi baš previše računa kada je ljubimac u pitanju.

A post shared by @samo.realno6

"Bože sačuvaj, šta je jadna Vesna kriva pa na nju seda fukara", "Koliko je ona pokvarena i podla! Fuj! Ko god nju podržava isti je kao i ona. Pa zar trunku osećaja nema pa da pomeri psa... ma strašno", "Ništa nije slučajno, namerno seda na ovo malo kučence... Udruženja za zaštitu životinja treba da deluju i to hitno", "Jadna bebica, kako mi je žao, duša mala... ova krmača, kako nema osećaja! Strašno, izvedite ljudi ovu malenu", "Joj, mater vam odvratnu! Uh! A ovaj bečko se samo beči i gleda", "Šta rade novinari, trebaju svi ovo videti. Zaštitite kucu", "Koja kravetina od žene", "Nadam se da ovo vide oni koji treba da vide... pozdrav za zaštitu životnja" - nizali su se komantari na mreži.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.