Šta će reći Muki? Misteriozni muškarac je ovim potezom izjavio ljubav Tanji Savić (FOTO)

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2024, 11:23

Šta će reći Muki? Misteriozni muškarac je ovim potezom izjavio ljubav Tanji Savić (FOTO)

Nakon turbulentnog braka i burnog razvoda od Dušana Jovančevića, Tanja Savić pronašla je sreću sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem.
Popularna pevačica je nedavno na društvenim mrežama podelila fotografiju misterioznog muškarca s tetovažom njenog lika i imena preko polovine leđa. Potez ovog mladića privukao je veliku pažnju Tanjinih fanova, ali i pitanje; ko je je mladić koji lik Tanje Savić nosi na leđima?.
Mnogi su se pitali, da li je možda Muki odlučio da izrazi svoju ljubav prema Tanji noseći njen lik poput anđela zauvek urezanog na svom ramenu? Ili je možda model, a tetovaža samo dekoracija za potrebe novog muzičkog spota?
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"ŠTA ĆE NJEMU NEPISMENA TANJA SAVIĆ" Pevačica našla novog dečka, a njena koleginica, kojoj je Draško Stanivuković ROD je ŽESTOKO ISPROZIVALA ZBOG AFERE sa političarem

Izvor: Blic, 07.Apr.2024, 07:30

Pevačica Tanja Savić je nakon turbulentnog odnosa sa bivšim mužem i borbe za starateljstvo nad naslednicima, konačno vratila veru u ljubav i pronašla životnog saputnika, te već duže vreme uživa u ljubavi sa Muhamedom Mukijem Bešićem, koji takođe ima brak iza sebe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.