Srpski glumac ima najveći IQ i njegovom šarmu i dobrom izgledu nije odolela čak ni starija kolegenica

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 12:45

Srpski glumac ima najveći IQ i njegovom šarmu i dobrom izgledu nije odolela čak ni starija kolegenica

Nakon što je brzo stekao slavu posle uloge u ''Južnom vetru'', Luka Grbić svojim intelektom i šarmom osvaja srca svojih kolegenica.

Glumac Luka Grbić (23) prvi put se pojavio na velikim ekranima u društvu Miloša Bikovića i Bogdana Diklića u filmu ''Južni vetar''. Mnogi bi se složili da je zaslužno, ubrzo stekao ogromnu popularnost, kako kod gledalaca tako i kod kolega.

Glumica Ivana Dudić je iznenadila javnost kada je otkrila svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << simpatije prema mlađem kolegi:

- Znaš ko mi se sviđa, on je presladak, to uvek govorim. Luka Grbić. Znaš kako sam mu se udvarala, pošto je on baš mlađi od mene? Pitala sam ga da li hoće da ga vodim u Mek - nasmejano je saopštila glumica.

Međutim, pored njegovog talenta i šarma, mnogi zanemaruju da je on naš najpametniji glumac.

Kada je upisao srednju školu, Luka je počeo da volontira u NTC centru i, saznavši za Mensu, postao njen član.

- Da. Po upisu u srednju školu, počeo sam da volontiram u NTC centru. Preko osnivača ovog programa učenja Ranka Rajovića čuo sam za Mensu. Odlučio sam pokušam. Nijedan rezultat me ne bi porazio. Prvi put nisam prošao i falila su mi tri boda. Znao sam da će sledeći put biti bolje i ostvario sam rezultat 156, do granice do koje se meri ovaj test. Otišao sam na prvi sastanak i upoznao vrlo zanimljive ljude - otkrio je mladi glumac.

Sa samo 18 godina, Luka je bio maturant Prve srpske gimnazije, ujedno i student Fakulteta dramskih umetnosti i, naravno, bitna uloga u filmu ''Južni vetar''.

Mladi glumac je nastavio da niže uloge, počevši od uloga u serijama "Biser Bojane", "Košare", dok da u novijem izdanju trenutno možemo gledati u novoj popularnoj seriji ''Tajna vinove loze''.

Dodeljena mu je nagrada debitanta godine na festivalu ''Filmski susreti'' u Nišu, za njegovu ulogu Nenada Maraša u filmu ''Južni vetar''.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.