Srpska blogerka oduševljena fudbalerom: Sara Brajović provela noć sa Bekamom!

Izvor: Svet, 18.Jan.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska blogerka oduševljena fudbalerom: Sara Brajović provela noć sa Bekamom!

Dejvid Bekam važi za jednog od najzgodnijih muškaraca i predstavlja san skoro svake žene, iako je u braku sa Viktorijom Bekam već 17 godina.
Mnoge žene maštale su da ga upoznaju, a srpskoj blogerki Sari Brajović je to pošlo za rukom. Naime, ona je na jednoj gala večeri u Šangaju imala priliku da sedi pored slavnog Bekama, a lepa Sara imala je samo reči hvale za proslavljenog fudbalera.
“Počinje večera i onda shvatiš da je sa tvoje desne niko drugi do Dejvid Bekam. Kakav divan čovek i sjajan sportista”, napisala je oduševljene blogerka, a prenosi pink.rs.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepa blogerka se pohvalila: Večera počinje, a kraj mene niko drugi nego Dejvid Bekam (FOTO)

Izvor: Story, 18.Jan.2016

Model i modna blogerka Sara Brajović nedavno je imala priliku da upozna Dejvida Bekama na jednoj gala večeri u Šangaju....Foto: Instagram..Srpska modna blogerka i model, Sara Brajović, koja živi u Londonu pohvalila se na Instagramu da je sedela za stolom pored bivšeg fudbalera, Dejvida Bekama...Blogerka...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.