Sramota me... Sita Ahmić odgovorila na Asminovu optužbu da je ona na EKSPLICITNOM SNIMKU sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 10:04

"Sramota me..." Sita Ahmić odgovorila na Asminovu optužbu da je ona na EKSPLICITNOM SNIMKU sa njim

Stavila tačku na sumnje.

Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, bosanska starleta Aneli Ahmić ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a uporedo pokušava da ponovo pridobije Stanijino poverenje i ljubav. Međutim, "Hajp" produkcija je ispustila pravu medijsku bombu sinoć!

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na eksplicitnom snimku Asmin ima vrelu akciju sa nepoznatom devojkom, dok su oko njega njegovi drugari koji sve to snimaju, te mnogi tvrde da su u pitanju bahanalije. Oni su potpuno goli, te rade ono što se radi u četiri zida, bez publike.

Snimak je izazvao kataklizmu na društvenim mrežama, a svi se pitaju priliči li ovako nešto gospodinu, kakvim se Asmin predstavlja.

Eksplicitan snimak i fotografije pogledajte OVDE.

Ono što je još više šokiralo i zgrozilo publiku jeste Asminova izjava da je anonimna devojka sa snimka Anelina rođena sestra, Sita! Sestra Ahmićeve nije ostala imuna na ovo Durdžićevo degradiranje njenog lika i dela, te je kratko i jasno stavila do znanja koje mišljenje ima povodom ovih gnusnih optužbi.

- Šta reći, a ne zaplakati . Mmogu samo da se smijem kako se osoba može sama prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam kad je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće misjenje, što su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me sa kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše zivote. Ali ničija nije gorela do zore - napisala je Sita na svom Instagram profilu.

Činjenica je da ova drama između porodica Durdžić i Ahmić svakog dana dobija sve veći i veći zalet, te je Asminov odgovor na Sitinu objavu neminovan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.