Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 17:31

"ASMINU PRETI 5 GODINA ZATVORA" Nakon što je tvrdio da je bio intiman sa svastikom, oglasila se Sita i otkrila ŠTA MU SPREMA: "Bila sam u policiji"

Tokom jučerašnjeg dana u medijima se pojavio snimak na kom se vidi kako Asmin Durdžić ima intimne odnose u jednoj hotelskoj sobi dok njegovi prijatelji gledaju. Durdžić je tvrdio kako je devojka sa snimka sestra Aneli Ahmić, Sita, koja se sada tim povodom oglasila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Bila sam u POLICIJI, ovo je teško kazneno delo" Sita će strpati Asmina u ZATVOR zbog eksplicitnog snimka - SKANDAL se nastavlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024

Sita je preduzela sve korake kako bi stala na put bivšem zetu Asminu Durdžiću!..Juče je nastao pravi metež u javnosti kada su se pojavili eksplicitni snimci koji su navodno prikazivali Asmina Durdžića u kompromitujućoj situaciji sa nepoznatom devojkom...Kasnije je tvrdio da je ta devojka zapravo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.