Sram te bilo, pucao je deci u glavu! Karleuša ošurila po psihologu koji je tražio povratak maloletnog ubice u školu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 12:00

"Sram te bilo, pucao je deci u glavu!" Karleuša ošurila po psihologu koji je tražio povratak maloletnog ubice u školu

"Ovo je vređanje zdravog razuma!"

Prof. dr Aleksandar Fatić sa Instituta za primenjenu humanistiku šokirao je javnost u Srbiji kad je tražio puštanje na slobodu K.K. (13) koji je ubio osmoro đaka i čuvara škole "Vladislav Ribnikar", a ranio šest učenika i nastavnicu.

Isti zahtev u policiji iznela je i majka dečaka.

Povodom Fatićevog govora, oglasila se i Jelena Karleuša koja je na Instagramu napisala da dečak K.K. nikako ne sme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti na slobodi.

- Uvek sam bila za slobodu govora i medija, ali ovakva sloboda je vređanje zdravog razuma, vređanje ubijene dece i vređanje čitave Srbije. Ko bre da se vrati u škole? Masovni ubica? Šta da rade sa njim, da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo, bre! Pucao je deci u glavu. Ciljao je u glavu i srce i nije promašivao. Isplanirano, hladno i mirno. Dete? - deo je Karleušine objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Aleksandar Fatić gostovao je na televiziji gde je izjavio kako on smatra da je najbolje da se dečak vrati u školsku klupu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.