Spremni su na sve? Isplivali svi dokazi, Anita i Anđelo su ZBOG NARODA ušli u vezu - ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 15:48

Spremni su na sve? Isplivali svi dokazi, Anita i Anđelo su ZBOG NARODA ušli u vezu - ŠOK

O ovome svi bruje na društvenim mrežama!

Sinoć je u "Eliti" bila specijalna noć, jer je umesto emisije "Nominacije" bila održana "Elitovizija".

Stanari Bele kuće imali su nekoliko dana da se pripreme, a stručni žiri, novinarki žiri i publika birali su najbolje.

Jedna od najbitnijih nagrada bila je SMS glasovi publike, koju su odneli Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Slađa Lazić. Mnogi smatraju da svaki put ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nagrada naviše utiče na ponašanje učesnika, što se više puta ispostavilo kao tačno.

Dokaz da je Anđelu i Aniti ova nagrada mnogo značila govori to da su se sinoć prvi put poljubili izvan jorgan planine i to pred svojim cimerima iz čista mira. Naime, oni su stajali ispred izolacije, a kad su odlučili da se razdvoje kako bi se spremili za spavanje Anđelo i Anita su se poljubili u usta i razišli.

Mnogi komentarišu na društvenim mrežama da je ovo jedan od pokazatelja da su njih dvoje na sve spremni kako bi bili prva tema i da im je ova nagrada pokazala prava lica. Ipak drugi smatraju da su njih dvoje iskreno zaljubljeni i da je smo bilo potrebna podrška kao vetar u leđa da pokažu javno svoja osećanja i više se ne sudržavaju.

Kako će njihov odnos funkcionisati u narednim danima i da li će biti sve bliži ili će je Ranković ipak ostaviti zbog neke druge devojke, što mnogi očekuju ostaje da vidimo.

Srbija Danas/republika/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.