Spremite se za najluđu sezonu najvećeg šoua u regionu!

Izvor: Svet, 12.Sep.2010, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za najluđu sezonu najvećeg šoua u regionu!

Na televiziji Pink kreće treći serijal rijaliti-šoua koji će, sudeći po učesnicima, prevazići prethodne i biti najšokantniji do sada. Rijaliti-šou ogromne popularnosti, ali po mnogima i program sa obiljem primitivizma, sigurno će kao i prethodnih sezona privući pred TV ekrane ogroman broj gledalaca. Svađe i okršaji iz prethodnog serijala, koji su pretili da pređu u fizičke obračune, mogu se očekivati i u ovoj sezoni, a neki od budućih farmera ne kriju da su spremni na sve, pa čak i na seks pred kamerama kako bi 100.000 evra završilo u nihovom džepu. Za vrednu nagradu boriće se 25 takmičara koji do sada potpisali ugovore. Spominju se i Oliver Mandić, Slađana Milošević, Mica Trofrtaljka, ali ipak će do samog početka šoua biti neizvesno ko će biti VIP farmeri. Neki od njih su danas popodne ušli u karantin u hotelu "Balkan", iz kojeg će se direktno useliti na imanje u Lisoviću.
Predstojeća sezona "Farme" biće izuzetno naporna, i to najviše zbog zimskih vremenskih uslova. Upravo će to dodatno pojačati nervozu i primorati takmičare da više borave u kući na okupu, pa će zbog toga i češće dolaziti do verbalnih sukoba, a spavanje u štali na minus deset stepeni sigurno neće biti prijatno budućim farmerima, što je potvrdio i Ognjen Amidžić, koji će i ove godine uz Aleksandru Jeftanović voditi ovaj rijaliti. Osim toga, mnogi će tokom hladne zime pokušati da se zagreju uz rakiju, a videli smo da su se uz alkohol događale razne neverovatne situacije u prethodnim sezonama. Takođe, neki od učesnika već imaju neraščišćene račune odranije, pa je potpuno očekivano da će njihovi prethodni sukobi kulminirati u zatvorenoj sredini kakva je "Farma", a već sada se može pretpostaviti ko će sa kim da zarati. Kao potencijalne svađalice, spominju se pevačice Zlata Petrović i Vesna Vukelić Vendi, koja optužila Zlatu da se bavi crnom magijom. Iako je slučaj pred Trećim opštinskim sudom završen vansudskim poravnanjem, nije isključeno da će Vendi sprovesti u delo pretnju da će "čvarke cediti od Zlate". Sa druge strane, Zlata će se naći između "dve vatre" jer će na imanju boraviti njena dva bivša muža - Hasan Dudić i Zoran Pejić Peja, a sasvim je neizvesno kako će ovaj ljubavni trougao da funkcioniše. Poznato je i da je Zlata lomila Peji prozore na kući, a takođe mu je i uništila auto, pa se može očekivati da između njih može opet doći do varnica pošto pevačica ne krije da voli da se bije sa muževima. Nije isključeno da ponovo prorade stare emocije, a može doći i do seksa. Inače, seks je gledaocima unapred obećao i Ekrem Jevrić, zvezda Jutjuba, i Marijan Ristićević, predsednik Narodne seljačke stranke, koji je otkrio da bi voleo da proveri da li Vendi ima prave ili silikonske grudi, na šta mu je ona odgovorila "da će dozvoliti da joj skače po sisama".


Ko je ušao u karantin?

Sigurni učesnici "Farme" ušli su juče u karantin u hotelu "Balkan". Prema pisanju "Press-a" prvi je stigao Ekrem Jevrić, koji je nervozno pušeći i pijući kafu u lobiju hotela naglasio da je na seosko imanje poneo toliko odeće da bi mogao da obuče ceo Beograd. Za njim je ubrzo stigao i Baki B3, Natalija iz grupe "Trik FX", Šikica, voditelj Zoran Pejić Peja, Branislav Janković, sportski menadžer i maneken, i Sanja Radinović, bivša mis Vojvodine. Kao što se i spekulisalo, jedan od farmera je i pevač Aleksandar Aca Ilić, kojeg su u karantin ispratili supruga Biljana Jeftić i sin Ivan. Iz "Grandovog" jata u karantin su ušli Sanja Stojanović i Slobodan Batjarević Cobe, koji su zajedno došli do hotela, Renato Henc, Katarina Živković i Jovana Pajić, koja je ulazak u karantin prokomentarisala rečima: "Majko mila, gde sam krenula!" Najveće interesovanje izazvao je učesnik "Farme" koji je na glavu stavio masku, a pretpostavlja se da se je u pitanju Li men. Među poslednjima u karantin su ušli Bata Zdravković, manekenka Jelena Stožinić i pevačice Tina Ivanović, Zorana i Zlata Petrović, koja je poručila: "Ajmo, ajmo, ljudi, počinje!" Dok je većina učesnika stizala uglavnom u besnim džipovima, glumica Eva Ras došla je peške u karantin. Pre ulaska u karantin izjavila je da je "Farma" prilika da izađe iz ovog sveta, a da ne umre.
Pauza posle treće "Farme"
Pred Novu godinu kada bude proglašen pobednik trećeg serijala ružičastog rijalitija, "Farma" će, kako nezvanično saznajemo, otići na jednogodišnji odmor. Producenti šoua su po licenci dužni da posle tri prikazane sezone naprave pauzu od najmanje godinu dana. "Farmin" termin u programskoj šemi Pinka popuniće, navodno, "Veliki Brat", budući da je prvi čovek "Emoušna" Goran Stamenković potpisao sa čelnicima ove televizije ugovor za tri obična i dva VIP serijala.

 
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje trka za 100.000 evra

Izvor: Blic, 12.Sep.2010

Dugoočekivani treći serijal popularne “Farme” počinje da se emituje večeras u 21 čas na Televiziji “Pink”. Više od petnaest VIP ličnosti useliće se na prostrano imanje u Barajevu, gde neće imati nikakav kontakt sa spoljnim svetom, a moraće da se suoče sa teškim seoskim poslovima i...

Nastavak na Blic...

VEĆERAS FARMA - Ko su novi učesnici?

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 12.Sep.2010

KUĆA POS'O POS'O, FARMA .. Mogao bi da glasi novi hit YouTube zvjezde Ekrema Jevrića, jednog od dvadesetak poznatih ličnosti koji će se od nedelje 12. septembra pa do 30. decembra boriti na imanju u Barajevu za 100.000 evra. Pjevačice, pjevači, manekenke i manekeni, instant estradne zvjezde i...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...

Vip seljaci ušli na ''Farmu''

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2010

Treći serijal popularne ''Farme'' počinje da se emituje večeras na Televiziji ''Pink'', a 24- voro VIP ličnosti, u takmičenju za nagradu od 100.000 evra, useliće se na prostrano imanje u Barajevu, gde neće imati nikakav kontakt sa spoljnim svetom...Čast da zvanično otvore treću Farmu imali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.