Spremila sam se za tvoju SAHRANU - Nakon saopštenja nastao MUK u Beloj kući: Ne veruje šta je saznala

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 08:40

"Spremila sam se za tvoju SAHRANU" - Nakon saopštenja nastao MUK u Beloj kući: Ne veruje šta je saznala

Njih dve su ušle u sukob nakon što je Milena iznela tvrdnje o Mioninom ponašanju.

Maja Marinković iznela je svoj stav o ljubavnom trouglu Mione, Ša i Stanislava. Kačavenda i Jovanovićeva zaratile su žestoko pa iznele jedna drugoj teške uvrede.

- Šta kažeš za ovaj doručak od Stanislava, jel bi rekla Stanislave ženi me? -rekao je Milan.

- On je jedan jako kulturan, pristojan dečko, sve najlepše mislim o njemu, mogao je ovde odma da startuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agresivno ali je ispao gospodin. Mislim da je rasčistio sa njom i da nije klinac koji se bavi nekim ljubomorisanjem. Mislim da je dosta nemira uneo kad je u pitanju odnos Ša i Mione, jako sam približna mišljenju Milene, Ša mnogo realnije to komentariše, smatram da Miona neće baš da pokaže kako se oseća, mislim da se u sebi kaje za neke stvari, nije mi jasno njeno razmišljanje, nije ni prirodno da budu zajedno stalno ipak ljudi rade, svi normalni tako funkcionišu, to što je ona rekla meni izgleda kao jako lep život. Ona je itekako pikirala Ša, karijera joj je na prvom mestu, ona je rekla da je videla šta je imala i šta sada ima, ona hoće preko leba pogaču, samo gleda svoju zadnjicu, što se mene tiče slažem se da neće biti zajedno u spoljnjem svetu, njihov odnos mi nije normalan, ona ga poprckuje na sitno. Možda bi Miona trebala malo drugačije da odreaguje - prokomentarisala je Kačavenda.

- Nadovezujem se sada na ovu izjavu, ne bih mogla nikada ovom čoveku da uradim zlo, ta moja izjava od sinoć je bila nepromišljena da ide da se obračuna sa Stanislavom, ipak je to bilo pri bockanju, ja sam pukla u momentu ali naravno da bi to sprečila. Meni je žao što vas boli moj osmeh ja ću se uvek smejati - rekla je Miona.

- Ti si prevarantkinja, ostavila si dečka i ušla sa ljubavnikom u vezu, neiskrena si prema dva muškarca, videćemo kako će biti kad te ostavi Ša. Tvoja karijera da je trebala da uspe već bi uspela - odbrusila je Kačavenda.

- Presmešni ste gospođo, samo možeš da mi vređaš majku, to je tvoj nivo, šta je problem sa mojom obućom, vi u svemu vidite foliražu. Vi ste posle 27 godina izdale prijatelja i sve ste ispričali - rekla je Miona.

Spremila sam se večeras za tvoju sahranu, prvo nauči kako se blenda puder, ti si jedna u nizu i nisi ni za jednog od ovo dvojice, kada dođeš u moje godine i imala dvojicu iškolovane dece onda mi se javi - rekla je Milena.

- Odaje se utisak da niko neće da kaže Nenadu Aleksiću Ša ništa, on je meni takva konstanta, ja sam pitao da li on prelazi granice, njegove granice su odlaženje do kapije i urlanje ovde, samo je to svakog dana izraženo. Po meni je Stanislav evropski čovek, treba da uđeš u kolotečinu takvog života da stalno radiš, on je nju sigurno voleo čim je doveo iz Srbije, ona verovatno nije navikla na takav život - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.