Spot ili video za odrasle? Grupa “In Vivo” predstavlja novu pesmu (video)

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spot ili video za odrasle? Grupa “In Vivo” predstavlja novu pesmu (video)

Zbog malera na samom snimanju, spot za pesmu “Akcent” grupe “In Vivo” privukao je veliku pažnju medija znatno pre promocije. I dok se do sada govorilo o povredi ruke Nevena Živančevića, svako ko odgleda ovo video ostvarenje definitivno će, do daljnjeg, u glavi imati samo dve gotovo nage žene koje se uvijaju u sporom ritmu pesme.
“Mnogi spotovi su krajnje banalni i vulgarni. Nisu lepi za oko posmatrača. Želeli smo da uradimo umetničku aluziju na sirovu strast, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žensko telo, usne predstavimo čulno i puteno. Nadamo se da smo u tome uspeli, a svi koji su pogledali i preslušali “Akcent” kažu da su video i muzika u savršenom spoju”, iznosi svoje utiske Igor Maljukanović, a da li sa njim delite mišljenje pogledajte premijerno i procenite sami.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Spot ili video za odrasle? Grupa “In Vivo” predstavlja novu pesmu (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Zbog malera na samom snimanju, spot za pesmu “Akcent” grupe “In Vivo” privukao je veliku pažnju medija znatno pre promocije. I dok se do sada govorilo o povredi ruke Nevena Živančevića, svako ko odgleda ovo video ostvarenje definitivno će, do daljnjeg, u glavi imati samo dve gotovo nage...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.