Spektakl na jubilej: OK bend na poklon Beogradu

Izvor: Svet, 10.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl na jubilej: OK bend na poklon Beogradu

Pod sloganom “A u međuvremenu” OK band započeo je najavu velikog solističkog koncerta zakazanog za 28. decembar u beogradskom centru “Sava”.

Osim ogromnog interesovanja koje vlada za pomenuti koncert, sa podjenakim nestrpljenjem očekuje se i njihov novi album “Tako privlačiš”, koji će svetlost dana ugledati početkom novembra. A kako bi zadovoljili i one najnestrpljivije pesmom “Blokiraj mu broj”, koje je objavljena upravo danas, OK bend najavljuje i koncert, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << album.

“Presrećan sam što ćemo u našem Beogradu koncertom obeležiti i proslaviti 20 godina od izadavanja prvog albuma. Svi ste pozvani, sprememo vam sjajan koncert”, rekao nam je frontmen benda Goran Gluhaković dodajući da će gosti na koncertu biti njihovi jako dibri prijatelji, čija imena za sada ne želi da otkriva.
promopromo/Pančo
The post Spektakl na jubilej: OK bend na poklon Beogradu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakl na jubilej: OK bend na poklon Beogradu

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2019

Pod sloganom “A u međuvremenu” OK band započeo je najavu velikog solističkog koncerta zakazanog za 28. decembar u beogradskom centru “Sava”. Osim ogromnog interesovanja koje vlada za pomenuti koncert, sa podjenakim nestrpljenjem očekuje se i njihov novi album “Tako privlačiš”, koji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.