Šok priznanje Dare Bubamare nakon razvoda Dragane Mirković: Čula sam se sa Tonijem!

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2024, 09:45

Šok priznanje Dare Bubamare nakon razvoda Dragane Mirković: Čula sam se sa Tonijem!

Dara Bubamara otkriva da se nakon čitave priče oko razvoda Dragane Mirković, čula sa njenim, sada već bivšim mužem, Tonijem Bijelićem.
Dragana Mirković i Toni Bijelić su nedeljama jedna od glavnih tema u medijima, počevši od trenutka kada je sama pevačica objavila da je podnela papire za razvod. Iako su ih mnogi smatrali za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, iza kulisa se krio potpuno drugačiji scenario. O njihovom odnosu progovorila je i Dara Bubamara, tvrdeći da je dobro upućena u detalje njihovog braka.
- Ja sam samo prokomentarisala da je glupo da se to sve iznosi u javnost. Mislim da to ne treba i zbog dece i zbog svega. Oni su ljudi u zrelim godinama. On živ, zdrav,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.