Šok foto: Lepa Brena maže golu Nadu Topčagić penom! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 22.Sep.2013, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok foto: Lepa Brena maže golu Nadu Topčagić penom! (Foto)

Na internetu se pojavila fotografija gde je legendarna pevačica bez gornjeg dela kupaćeg kostima, dok je druga pevačica maže penom po telu.
Nada Topčagić u toplesu, u zanosnoj igri sa Lepom Brenom. Ovo je fotografija koja kruži po interntu već danima. Nastala je sada već davne 1987 godine kada su se pevačice intezivno družile. Nada je na njoj bez gornjeg dela kupaćeg i vide joj se grudi. Lepa Brena je takođe u kupaćem i maže Nadu penom po golim grudima. Sumnja se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << fotka iz privatnog albuma, ali nije poznato kako je završila na internetu.


Poznati.info/ COPYRITED
Slične, interesantne temeZorica Marković slagala Ekrema da je Nada Topčagić!
Nada Topčagić na svadbi u Staroj Pazovi pozvala goste da…
Nada Topčagić alkoholičarka
Nada Topčagić: Tozovac me zove Mangupom!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.