Sodoma & Gomora part 2: Farma 6 će nadmašiti Parove po silikonima, skandalima i “VIP” ličnostima?

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sodoma & Gomora part 2: Farma 6 će nadmašiti Parove po silikonima, skandalima i “VIP” ličnostima?

 Televizija “Pink” za jesen priprema šestu sezonu rijalitija „Farma“, a producenti već pregovaraju sa novim učesnicima. Kako saznajemo, među njima je Tijana Đuričić, poznatija kao “kraljica silikona”, koja je prošle godine osuđena zbog prostitucije, a nedavno je uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u kidnapovanju jedne devojke.
“Tačno je da su me pozvali da učestvujem, ali ne smem ništa da kažem o tome. Još uvek je sve u pregovorima”, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Tijana za “Blic”.
Očigledno je da će gledaoci ovog puta biti svedoci možda čak i većeg bluda od onog u “Parovima”. Ako je suditi po potencijalnim učesnicima, vulgarnog ponašanja i razvrata biće na pretek. Naime, rame uz rame sa Tijanom pozvana je i njena najbolja drugarica i pevačica Ivana Sirena, devojka od “plastike” kojoj je najveći uspeh u karijeri to što ima najveće silikone u Srbiji. Na nastupima često dolazi više svučena nego obučena, pa joj ni u “Farmi” neće predstavljati problem da pokaže čime raspolaže.
Na imanje u Lisoviću trebalo bi da se useli i pevačica Ivana Elektra, poznata po skandaloznim kreacijama koje sama smišlja.
Tim povodom pozvali smo pres službu “Pinka”, ali niko nije bio dostupan za komentar.
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.